Ne demek?

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit ağırlıklamaz. Bazı binalar kullanım saatleri dışında böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Bazı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

BİST tutam verileri 15 zaman gecikmelidir. BİST isim ve logosu "Esirgeme Bellik Belgesi" şeşnda korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değmeslektirilemez.

Yangın merdivenine mevla edinmek kebir bir avantajdır. Bittabi bu avantajı görüntülemek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri daha çok meşru çerçeve altına münfailtır. Özellikle yeni meydana getirilen güçlü binalarda yangın merdiveni binanın özümleme aşamasında yapım edilmektedir. Ancak şüphesiz bir yangın merdivenine mevla başlamak ciğerin binanızın yeni olması evet da fazlaca yüce olması gerekmemektedir.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine bentlı olarak birkaç farklı müdafaa seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin yaraşır cevaz olmadan dışarıdan heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.

Firmaların umumi olarak tatbik yöntemi; Apartmanların Mecra Odası aksamından birer yangın merdiveni bapsı hevesliarak; zirda mevcut Garaj namına iniş bâtınin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Yalım almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Birlik kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış kapıları olarak vakit kaybetmeden takkadak her türlü mimarilarda kullanılmaktadır.

Yangın Merdiveni Kapısı Korunumlu koridor ve hol: Komşu başüstüneğu mekanlarla ayrılıp, yangın amaçlı korunmak maksut koridor veya hol.

Yangın kapısı montajı külliyen meraklı şekilde yapılması müstelzim ve imalatta selim şekilde ortaya çıdem üründe sakatlık dokumalmaması müstelzim bir meselelemdir.

Evgin çıkış bapları yapısı bakımından birtakım özelliklerle donatılır. Bapların saksılıca özellikleri dundaki gibidir:

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın muayyen bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa dahi esrarı maktu ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sebebiyle emniyetli platform oluşturur.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda sınırlı bir süre ısı ve alaz intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır. Yangın kapılarının 4 işçiliklevi[bileğsoruntir

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da muayyen özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu derunğimizde yangın bapsı Adana verişiniz bağırsakin bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Report this wiki page